Étvágy fokozók

Üdvözlöm Önöket honlapomon!
 Ahol az étvágy fokozására szolgáló természetes növények varázslatos világába kalauzolom Önöket. Az évszázadok óta alkalmazott gyógynövények titkait fedezhetik fel oldalamon, melyek segítségével könnyedén élvezhetik az étkezéseket. A természetgyógyászat hagyományain alapuló írásaimban részletesen bemutatom, hogyan segíthetnek az különböző növények az étvágy serkentésében, és hogyan alkalmazhatók mindennapi életünkben. Engedjék meg, hogy közösen fedezzük fel a természet erejét, amely segíthet az étvágy fokozásában, és hozzájárulhat az egészséges étkezés öröméhez.
              Orvosi angyalgyökér forrázata
Elkészítése: tegyünk 50 g orvosi angyalgyökeret(Angelica archangelica) 1 l nagyon meleg vízbe 15 percre, szűrjük le, és mézzel édesítjük.
Alkalmazása: Igyunk egy csészével ebéd és vacsora előtt.
Forrás

                Szagos müge forrázata
Elkészítése: áztassunk 50 g szagos mögét(Galium odoratum) 1 l nagyon meleg vízben 10 percig.
Alkalmazása: Igyunk 5-6 csészével naponta.
Forrás
                      Oregánó forrázata
Elkészítése: tegyünk 20 g száraz(Origanum vulgare) virágos hajtáscsúcsot nagyon meleg vízbe; legfeljebb két percig áztassuk, majd szűrjük le.
Alkalmazása: Naponta két csészével igyunk.
Forrás
                                            Citromfűbor
Elkészítése: forraljunk 20 gram virágos hajtáscsúcsot(Melissa officinalis) 1 l fehérborban 3 percig. Szűrjük le, és palackozzuk.
Alkalmazása: Háromszor három evőkanállal fogyasszunk naponta.
Forrás

Együnk előételként: kerti zsázsát, paradicsomot, tormát. Igyunk minden nap két pohár egres levet, egyiket reggel, éhgyomorra.

Forrás